zwembad

Openingstijden en prijzen

 
Zwembadrooster in de kerstvakantie 23 december 2022 - 8 januari 2023.
 
Zwembad Aquapelle is gesloten van vrijdagmiddag 23 december 15:00 uur tot en met zondag 1 januari 2023.
 
Klik hieronder op het plaatje om de openingstijden van zwembad Aquapelle in de week van 2 januari - 8 januari te zien (2 pagina's).
 
Zwembadrooster
Klik hieronder op het plaatje om de openingstijden van zwembad Aquapelle te zien.

Download hier het zwembadrooster (2 pagina's).

 
In de (school)vakanties en op feestdagen hebben wij vaak aangepaste openingstijden.
Kijk daarvoor altijd op onze website of socials of informeer bij de receptie.
 
Reserveren voor zwemactiviteiten
Reserveren is nodig voor:
-Discozwemmen (via de website)
-Aquajoggen (via de website)
-Aquafit (via de website)
Dit doe je via de button reserveer zwemmoment (zie bovenaan deze pagina)
 
Prijslijst 2022 recreatief zwemmen, aquasporten en zwemles.


Zwembad
 

Het zwembad heeft twee baden:
  • doelgroepenbad met een bassin van 12 bij 10 meter en een diepte van 2 meter. De temperatuur van het water is circa 30,8 graden.
  • wedstrijdbad met een bassin van 25 bij 16 meter met 6 banen. De diepte is 2,5 meter.
Beide baden zijn voorzien van een beweegbare bodem en uitgerust met materialen t.b.v. diverse watersporten. 
 
Toeschouwers
Zowel de sporthal als het zwembad hebben een tribune die plaats biedt aan maar liefst 200 toeschouwers. In het pand wordt niet met contant geld gewerkt, alles werkt cashless

Horeca
In de horeca van Sportcomplex Aquapelle is genoeg ruimte om lekker te zitten of te relaxen na een paar uurtjes zwemmen. De horecagelegenheid bevindt zich tussen de sporthal en het zwembad en biedt zicht op beide delen van de accommodatie. Natuurlijk kan je ook een vers gemalen kopje koffie of thee krijgen.  Of je kan wat lekkers eten, wanneer je aan het wachten bent tot de kinderen klaar zijn met de zwemles. Of gewoon, omdat je even wilt genieten. Let op! betalen kan alleen met PIN.
 

Duurzaam
In lijn met de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid van de gemeente zijn de installaties volledig elektrisch uitgevoerd en is het gebouw voorzien van zonnepanelen en zonneboilers. Het gebouw heeft geen gasaansluiting. 

Programmering en reserveren
 

Klik hier voor info over zwemactiviteiten. Klik gerust door.
Klik op de buttons bovenaan de pagina om direct te reserveren.
 

Zwemmen met een beperking

Ook als je minder goed ter been bent of rolstoelgebonden bent, kun je het gebouw op gepaste wijze binnen komen. Op de begane grond, links van de grote toegangstrap, is ook een toegangsdeur. Hier kun je aanbellen en wordt er voor je open gedaan. Je kunt daar de lift nemen naar de eerste etage. In het zwembad is een tillift en een luie trap aanwezig om het water in te komen.

Naast de reguliere activiteiten heeft Sportief Capelle ook het voornemen om activiteiten aan te gaan bieden die specifiek gericht zijn op mensen met een beperking. Bij ontwikkelingen berichten we hierover op de website. Als je wensen of ideeën hebt dan horen wij het graag! Mail naar zwemmen@sportiefcapelle.nl 
 
 
Wil je gebruik gaan maken van het zwembad maar heb je nog andere vragen? Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Voor zwemmen en zwemlessen kan dat via zwemmen@sportiefcapelle.nl. Voor andere vragen via info@sportiefcapelle.nl.