sporthal

Cashless accommodatie

Naast de twee zwembaden, beschikt Sportcomplex Aquapelle ook over een sporthal. Door middel van 3 vouwwanden kan de hal worden opgedeeld in 4 zaaldelen en het beschikt over allemaal nieuwe materialen. In het sportcomplex wordt niet met contant geld gewerkt, alles werkt cashless.
 

Tribune

De sporthal heeft een tribune, die over de hele breedte van de hal loopt. De horecagelegenheid bevindt zich tussen de sporthal en het zwembad en biedt zicht op beide delen van de accommodatie.
 

Multifunctioneel gebruik    

De sporthal leent zicht onder andere uitstekend voor zaalvoetbal, badminton, volleybal, korfbal, freerunning en voor nog veel meer. Ook het Primair Onderwijs maakt gebruik van een zaaldeel en het Voortgezet Onderwijs houdt hier haar gymlessen. 

Natuurlijk organiseren we ook onze eigen sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud in de sporthal, zoals bijvoorbeeld de Sport en Fundorpen in de schoolvakanties. Club Extra, Homebase en beweegactiviteiten voor ouderen. Neem maar eens een kijkje! 

Reserveren van de sporthal

De sporthal (of een deel) is beschikbaar voor gebruik door (sport)verenigingen, instellingen en particulieren. Maar we krijgen met regelmaat ook verzoeken voor evenementen, wat prima kan in de sporthal omdat hij zo ruim is. Grote sporttoernooien, beurzen, scholenmarkten, kledingbeurs, een danswedstijd, het kan allemaal! 
 
Enthousiast geworden om gebruik te maken van de sporthal voor een sportactiviteit? Neem dan gerust even contact met ons op via verhuur@sportiefcapelle.nl. Voor andere vragen kun je terecht via info@sportiefcapelle.nl.